Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af Unmundane, Fårupvej 38, 7300 Jelling, CVR-nr. 35571701

Kontakt

Send en mail til hello@un-mundane.com

eller ring på 52 17 72 78

Betaling og levering:

Du kan betale med VISA, Mastercard eller lave en bankoverførsel.

Du modtager straks efter købet en kvittering på e-mail til den opgivne email-adresse.

Jeg gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

 

Digitale produkter leveres straks efter køb via email eller med adgangskode til et lukket forum. Adgang til det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet. Digitale produkter og kursusforløb refunderes eller returneres ikke.

Rettigheder:

Køb af online-produkter, kurser, webinarer og andre arrangementer hos Unmundane er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Alle rettigheder til kurser (online eller live), foredrag og online-produkter, tekster og billeder tilhører Unmundane.

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt, men det er tilladt at deltage på kurset sammen, såfremt I deltager som én virksomhed/deltager.

Alle online-produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Unmundane.

Priser og gebyrer:

Unmundane henvender sig udelukkende til erhvervslivet og alle priser er derfor angivet i danske kroner eksklusiv moms.

Du modtager straks efter købet en faktura eller kvittering på email til den opgivne email-adresse.

Workshop, kurser, foredrag & events:

Framelding: Ved mindre end 1 måned til afholdelse kræves 50 % i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion. Dog er du er altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Kontakt os da med information om, hvem der overtager din plads.

I tilfælde af, der er tildelt bonusprodukt i forbindelse med et køb, debiteres prisen for bonusproduktet ved refusion. Er prisen for bonusproduktet højere end dét beløb der skal krediteres, udstedes faktura på resterende beløb.

Aflysning:

Jeg forbeholder os ret til at aflyse workshops, kurser, foredrag & events ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at vi finder en ny dato, alternativt at få pengene retur.

 

Ansvarsfraskrivelse:

Unmundane kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for direkte tab, eller følgeskader ved deltagelse i kurser og diverse arrangementer.

Unmundane tager forbehold for tryk- og prisfejl.

Unmundane yder ikke refusion, når aktiviteter må aflyses f.eks. som følge af sygdom, hærværk, brand, eller andre uforudsete hændelser. I disse tilfælde tilbydes en anden tilsvarende aktivitet så hurtigt som muligt som kompensation.

Unmundane er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for vores kontrol.