Projektet

Jeg har fulgt Mewalii helt fra start og blev lynhurtigt bjergtaget af Simone og Frederikkes engagement og ambitioner om at gøre op med måden, vi forbruger intimprodukter i dag. Det var tydeligt, at de skulle ud på en spændende og udfordrende rejse med Mewalii, og jeg måtte bare være med! Derfor rakte jeg ud og tilbød min hjælp, og det udviklede sig efterhånden til et langvarigt samarbejde, hvor jeg har udviklet og designet virksomhedens brandingstrategi, visuelle identitet og hjemmeside.

Brandstrategi

Udviklingen af Mewaliis brandingstrategi tog afsæt i en workshop, hvor vi både arbejdede med brandets kerne (why/purpose, vision, mission og værdier), brandets essens (personlighed, tone of voice, messaging) samt den visuelle retning.

Visuel identitet

Foruden navnet, består logoet af forskellige elementer, som tilsammen udgør det centrale i Mewalii. Cirklen symboliserer cyklussen, dråben repræsenterer menstruationen, og bladene giver logoet et organisk og bæredygtigt udtryk. Den visuelle identitet er designet med afsæt i blandt andet brand-workshoppen for at sikre, at den understøtter brandets DNA, altså alt fra purpose til personlighed.

#0C463E

#347067

#7FB2A8

#D3E2E0

#F9F4EF

#F97346

Hjemmeside

Mewaliis produkter kan købes fås på en meget simpel, men fleksibel abonnementsløsning, og hjemmesidens visuelle udtryk og struktur skal spejle samme enkelthed og nemhed, samtid med, at den er levende og organisk. Derfor har vi været gavmilde med luft og spacing såvel som animationer for at skabe liv på hjemmesiden.

Brugervenlighed er naturligvis et must, og derfor er siden klargjort til, at man nemt kan sammensætte sin egen boks og bestille den på abonnement. Denne del er endnu ikke lanceret, da Mewalii fortsat er i test- og udviklingsfasen for at sikre så bæredygtige bind som muligt.