Projektet

RAM’N er skabt som en hyldest til børns kreativitet. Derfor fortjente de en brandidentitet, som understøtter og afspejler den legesyge ånd, der præger designprocesser og produkter, såvel som relationen til RAM’Ns mange brugere.

Kunde

RAM’N

Løsninger

Brandstrategi, visuel identitet, hjemmesidedesign og content.

År

2020

Client

RAM’N

Year

2020

Services

Brand strategy, visual identity, web design & content creation

Brandingstrategi

Med udgangspunkt i kundeinterviews og workshops med Marie-Louise og Thomas, parret bag RAM’N, byggede vi virksomhedens brand-DNA. Det handler om at finde ind til kernen af, hvad Marie-Louise og Thomas brænder for, og hvorfor de har skabt RAM’N. Det er nemlig her magien opstår, og heri relationen til RAM’Ns brugere består. Med kernen som udgangspunkt udarbejdede jeg en brandstrategi, som danner fundament for virksomhedens øvrige aktiviteter, herunder blandt andet design af hjemmesiden, kommunikation mm.

Farvepalette

Vi ville gerne ramme følelsen af, at man har væltet en bøtte fyldt med de allerbedste farveblyanter ud over RAM’N. Derfor har vi brugt en farvepalette, som understøtter et barnligt, men roligt univers, hvor det føles trygt at lade sig svøbe ind i farveeksplosionen.

#182F53

#52ACA1

#F8EDE1

#FFB574

#F47A4D

#FFA394

Hjemmeside

Når man besøger ramn.dk, skal man kunne fornemme al den kærlighed, der er lagt i rammerne. Man skal kunne lugte savsmuldet fra det håndslebne træ, og man skal blive inspireret til at slippe fantasien løs og tegne amok. Derfor fokuserede vi på at få værdien i førersædet. Det handler nemlig mere om den glæde, rammerne skaber, end rammerne i sig selv. Af samme grund er visuelle elementer, som video, bærende på RAM’Ns nye hjemmeside.

RAM'N siger

“Vores første indtryk var at Melanie var super professionel og meget kompetent med hendes baggrund fra universitet og hendes mange års erhvervserfaring. Hun lavede et meget grundigt forarbejde omkring vores brandprofil, som vi aldrig havde fået lavet før i de 7 år vi havde været i gang. Al den information har vi også kunne bruge bagefter, og det har været meget værdifuldt. Melanie er en enmandshær der får gjort tingene med det samme og følger alting til dørs, så hun føltes mere som en medarbejder end en freelancer. Hun er super dygtig til tekster, layout, grafikken, videoer  og vi føler at hun har ramt helt plet med vores website i forhold til vores værdier og vores produkt, og i dag er vi stolt af vores website som vi føler er det bedste visitkort vi nogensinde har haft. Og så er hun også meget sympatisk og rigtig rar at arbejde sammen med. 6 stjerner herfra RAM’N, Marie-Louise & Thomas”