Projektet

RAM’N er skabt som en hyldest til børns kreativitet. Derfor fortjente de en brandidentitet, som understøtter og afspejler den legesyge ånd, der præger designprocesser og produkter, såvel som relationen til RAM’Ns mange brugere.

Kunde

RAM’N

Løsninger

Brandstrategi, visuel identitet, hjemmesidedesign og content.

År

2020

Client

RAM’N

Year

2020

Services

Brand strategy, visual identity, web design & content creation

Brandingstrategi

Med udgangspunkt i kundeinterviews og workshops med Marie-Louise og Thomas, parret bag RAM’N, byggede vi virksomhedens brand-DNA. Det handler om at finde ind til kernen af, hvad Marie-Louise og Thomas brænder for, og hvorfor de har skabt RAM’N. Det er nemlig her magien opstår, og heri relationen til RAM’Ns brugere består. Med kernen som udgangspunkt udarbejdede jeg en brandstrategi, som danner fundament for virksomhedens øvrige aktiviteter, herunder blandt andet design af hjemmesiden, kommunikation mm.

Farvepalette

Vi ville gerne ramme følelsen af, at man har væltet en bøtte fyldt med de allerbedste farveblyanter ud over RAM’N. Derfor har vi brugt en farvepalette, som understøtter et barnligt, men roligt univers, hvor det føles trygt at lade sig svøbe ind i farveeksplosionen.

#182F53

#52ACA1

#F8EDE1

#FFB574

#F47A4D

#FFA394

Hjemmeside

Når man besøger ramn.dk, skal man kunne fornemme al den kærlighed, der er lagt i rammerne. Man skal kunne lugte savsmuldet fra det håndslebne træ, og man skal blive inspireret til at slippe fantasien løs og tegne amok. Derfor fokuserede vi på at få værdien i førersædet. Det handler nemlig mere om den glæde, rammerne skaber, end rammerne i sig selv. Af samme grund er visuelle elementer, som video, bærende på RAM’Ns nye hjemmeside.

RAM'N siger

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”